Papelaan W 220 | 2254 AL Voorschoten | 071-5617417 | 06-25358951 | impresariaat@toonzetter.nl | Volg ons HIER op Twitter

 


 

VOORSCHOTEN- Zondagmiddag 13 september om 15.30 uur (zaal open vanaf 15.00 uur)  zal Ardjoena Soerjadi een pianorectial verzorgen. .

 

Het concert is tussentijds afgelast in Adegeest door het Kabinetsbesluit vanwege de Corona Virus, echter verplaatst naar de klankvijver

 


Pianist Ardjoena Soerjadi

Ardjoena Soerjadi studeerde aan het Rotterdams Conservatorium bij Daniel Wayenberg en Michael Davidson en is aldaar afgestudeerd in Piano Uitvoerend Musicus. Daarnaast heeft hij orkestdirectie gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium bij Arie van Beek, Daan Admiraal en Jurjen Hempel.
Tijdens zijn conservatoriumstudies studeerde hij enkele maanden, zowel piano als directie aan de Gnesin School voor Muziek in Moskou en volgde hij een dirigeercursus bij Sir Colin Davis in Dresden.
Van 1995 tot 2002 was hij assistent-dirigent op het Belcanto Festival Dordrecht. Op de Belcanto Summer School tijdens het Belcanto Festival was hij coach en repetitor van internationale zangers en zangeressen en had hij de muzikale leiding over verschillende concerten.
In 1997 heeft hij als dirigent en pianist een cd opgenomen met klavierconcerten van Bach. Hij heeft tijdens concerttournees met pianist Wibi Soerjadi als solist verschillende orkesten gedirigeerd. Van 2005 tot 2011heeft hij bij Residentie Operette ODES te Den Haag diverse operettes gedirigeerd
In 2008 heeft hij bij het orkest Leids Collegium Musicum en Vocaal Ensemble Capella Constancis uitvoeringen van de Johannes Passion van J.S. Bach gedirigeerd. Eveneens in 2008 heeft hij de muziek van Olympische kür van Anky van Grunsven gedirigeerd.
In 2010 was hij vakjurylid voor het Nationaal Concours voor Jeugdsymfonieorkesten.
In 2011 is zijn pianosolo CD getiteld ‘Con Anima’ uitgebracht met pianowerken van Mendelssohn, Chopin en Debussy.
In 2013 heeft hij bij het Gemengd Rijnmondkoor Vlaardingen de Matthäus Passion van J.S. Bach gedirigeerd.
Hij dirigeerde ter gelegenheid van de start van de Tour de France in Utrecht het “Chanson Départ”. Met een bijna duizend-koppig koor en -orkest was dat een bijzonder spektakel.
Hij dirigeerde meerdere opera’s. Vorig jaar dirigeerde hij de opera Nabucco van Verdi in Tivoli Vredenburg
Hij dirigeerde verscheidene koren en is momenteel dirigent van het Capels Dagkoor, In Between, het Gemengd Koor Spijkenisse, het projectkoor van de Zangersbond Zuidwest Nederland, het Utrechts Operakoor enToonkunstkoor Schiedam.

 

PROGRAMMA

13 september 2020 in de Klankvijver
Ardjoena Soerjadi, piano


Debussy
Reflets dans l’eau
La cathédrale engloutie

 

Liszt
Liebestraum no.3
Les jeux d’eaux à la Villa d’Este

 

Rachmaninoff
Moment musical Opus 16 No.1
Prélude Opus 23 No.5

 

Chopin
Prélude Opus 28 no. 15 “Regendruppel”
Ballade no.3

 

 

Inloop: 15:30 uur. Aanvang concert: 15.30 uur

Entree inclusief pauzedrankje: € 15,00

(De Klankvijver en directe omgeving zijn rookvrij)

Reserveren: bij E.A. Tibben-Verloop per email: elisetibbenverloop@gmail.com

Uw reservering wordt bevestigd zodra het verschuldigde bedrag is overgemaakt op rekening: NL03 INGB 0008 1431 16 t.a.v. E.A. Verloop te Voorschoten.

 

Het maximum aantal personen is 25  ivm Corona crisis, dus afstand houden van 1,5 m is verplicht