Relevante ervaringen van de Toonzetter:

Afgezien van de jeugdervaringen als bestuurder van menig jongerenwerkgroep en manager van verschillende popgroepen uit Den Haag, kan de Toonzetter terugzien op ervaring sinds 24 oktober 1992 als organisator van klassieke concerten in kasteel Duivenvoorde te Voorschoten.

 

 

Een hoogtepunt vormde het jubileumconcert van de Stichting Duivenvoorde op 29 april 2010. Voorts heeft hij 12 jaar tot 1 januari 2013, als voorzitter van de Stichting Cultureel Gebruik Dorpskerk, minimaal zeven evenementen per jaar mede georganiseerd. En wel sinds maart 2001 in de Dorpskerk. Thans is Otto Rosier voorzitter van de Stichting Cultureel Gebruik Dorpskerk.

 

Een aanmoedigingsprijs door de commissie cultuur van Voorschoten is op 21 november 2003 aan voornoemde Stichting toegekend. Daarnaast kan hij ook terugzien op zijn ervaring als organisator van jaarlijkse openluchtconcerten (negen maal) in Alphen a/d Rijn.

Ook organiseerde De Toonzetter van 13 november 2004 tot januari 2007 een serie kasteelconcerten in het Koetshuis van het Kasteel Keukenhof te Lisse. Sinds Pinksteren (3,4 en 5 juni 2006) was de muzikale omlijsting door de Toonzetter op 3 verschillende podia in de openlucht een groot succes. Landgoed-fair trok 11-duizend bezoekers.

 

Prinses Christina Concours

Foto voor kasteel Duivenvoorde met de zeer getalenteerde jonge musici uit Japan en de Laureaten van het Prinses Christina Concours (PCC); helemaal rechts Jochem van Eeghen, voormalig directeur van het PCC. Zie Eerdere concerten 2008 (sterren uit de hemel). "Duivenvoorde was het podium voor jonge, talentvolle musici uit Japan en Nederland".

Daarnaast werd ook ervaring opgedaan met het cultureel arrangement in het Hotel Restaurant Auberge de Kieviet te Wassenaar waar sinds 2008 Royale High Teas met kleinschalige concerten tot juni 2010 werden georganiseerd. Tevens werkt de Toonzetter sinds 2008 als programmeur nauw samen met Florence in het verzorgingshuis Adegeest te Voor-schoten waar elke 2e zondagmiddag een klassiek concert plaatsvindt muv de maanden juli en augustus. Ook Florence Steenvoorde Klassiek te Rijswijk maakt deel uit van de zondagmiddag concerten van de Toonzetter.

 

 

Papelaan W 220 | 2254 AL Voorschoten | 071-5617417 | 06-25358951 | impresariaat@toonzetter.nl | Volg ons HIER op Twitter